BioNavis

BioNavis

Apparatuur voor (bio)moluculaire interactie en het karakteriseren van materialen (surface science).

BioNavis, is de leverancier voor Surface Plasmon Resonance (SPR) en Multi-Parametric Surface Plasmon Resonance (MP-SPR) meetapparatuur.

BioNavis is toonaangevend voor het karakteriseren, fabriceren en bepalen van enkel en meer laagse (bio)moluculaire interacties.

In 2007 is BioNavis ontstaan uit 2 organisaties (KSV Instruments en VTT - Technical Research Centre Finland) en is inmiddels een toonaangevende zelfstandige onderneming met meer dan 40 distribiteurs wereldwijd. Al bijna 40 jaar ervaringen op het gebied van mono en multi layers, nano technologie en moluculaire interacties geeft BioNavis een unieke voorsprong t.o.v. van andere leveranciers.

Het assortiment van BioNavis is zeer specifiek. Naast de "standaard" MP-SPR Navi™ 200 OTSO, de semi automatische MP-SPR Navi™ 210A VASA, levert BioNavis eveneens de volledig automatische MP-SPR Navi™ 220A NAALI.

Tot slot werken BioNavis en Technex nauw samen met onze gebruikers door het organiseren van webinars, seminars en scholing. Deze extra service / dienst geeft de toekomstige gebruiker van de BioNavis apparatuur een blijvend goed en betrouwbaar gevoel.

       

Voor service, onderhoud en kalibratie bent u bij Technex ook aan het juiste adres!

Check ook de volgende Wikipedia link:

https://en.wikipedia.org/wiki/Multi-Parametric_Surface_Plasmon_Resonance

Measure and move forward
Waygroup