KSV Nima (a member of the Biolin Scientific Group)

KSV Nima (a member of the Biolin Scientific Group)

Meetapparatuur voor karakterisatie en fabricatie van dunne films - mono layers (surface science).

KSV Nima, by Biolin Scientific, is de marktleider op het gebied van apparatuur voor karakterisatie, fabricatie en bepalen van dunne films en mono layers.

In 2007 is KSV Nima ontstaan uit 2 marktleiders (KSV Instruments en Nima UK) en is inmiddels een toonaangevende dochtermaatschappij van de moedermaatschappij Biolin Scientific. Al meer dan 35 jaar ervaringen op het gebied van mono en multi layers en nano technologie geeft KSV Nima een unieke voorsprong t.o.v. van andere leveranciers.

Het assortiment van KSV Nima is niet alleen uniek, specifiek maar ook  breed en diep. Naast Dip coaters, Langmuir troggen en Langmuir Blodgett troggen, levert KSV Nima eveneens Brewster Angle Microscopen en  ISR (Interfacial Shear Rheometer).

Bovendien streeft zowel KSV Nima als Technex naar een nauwer contact met geïnteresseerden en gegadigden die monster willen insturen om aan meting te onderwerpen in het KSV Nima laboratorium.

Tot slot werken KSV Nima en Technex nauw samen met onze gebruikers door het organiseren van webinars, seminars en scholing. Deze extra service / dienst geeft de toekomstige gebruiker van de KSV Nima apparatuur een blijvend goed en betrouwbaar gevoel.

Voor service, onderhoud en kalibratie bent u bij Technex ook aan het juiste adres!


Measure and move forward
Waygroup