Nieuws

Dynamica Halo XB-10 UV-VIS

Dynamica Halo XB-10 UV-VIS

29 augustus 2014

De Halo XB-10 en de VIS-20 zijn compacte UV-VIS spectrofotometers, voorzien van touchscreen bediening, ideaal voor dagelijkse analyses in het onderwijs, QC en fundamenteel onderzoek.

Compacte optiek met scanning van de volledige range 
De single beam optiek is compact en bank ruimtebesparend. Beide modellen kunnen het volledige spectrum scannen. De lange levensduur van Xenon lamp optiek in de XB-10 zorgt voor snelle en betrouwbare prestaties, terwijl de halogeen lamp toegepast in de VIS-20 ook een stabiele meting biedt .

Kleuren touch screen bediening
De intuïtieve kleuren touch screen bediening biedt eenvoudig toegang tot een uitgebreid scala aan functies. Het touchscreen is gevoelig voor stylus en laboratorium handschoenen. Pictogramgestuurde on-board software verbetert de bereikbaarheid en de grafische weergave toont het spectrum of standaard curve op het scherm. Via de vooruit en terug sneltoets kan de gebruiker doorgaan of snel terug naar het proces. Een vergrote weergave van de gegevens voor fotometrische meting maakt het lezen van  het resultaat makkelijker.

Verschillende meetmethodes
Operation mode bevatten fotometrische, meerdere golflengte analyses, spectrum scannen, time scannen en kinetiek, directe concentratie resultaten zijn includief. 

Optionele accessoires
Een verscheidenheid aan accessoires, zoals reageerbuis houder, doorstroom cel met sipper, temperatuurgeregelde houder, lange weglengte cuvettes en houders voor meerdere cuvettes zijn beschikbaar om de verschillende toepassingsgebieden zo goed mogelijk te bedienen. 

Data-opslag en de aansluiting op een PC
De dataopslag op een SD-kaart stelt de gebuiker in staat om de gegevens te exporteren naar de PC in een tekst of spreadsheet formaat. Opslag van testmethodes en resultaten is bijna onbeperkt door uitwisseling van de SD kaart wanneer nodig. Printer opties zijn beschikbaar voor directe resultaat afdruk met grafiek. 

validatie-functie
Om optimale prestaties van het instrument te garanderen zijn zelfdiagnose functies voorzien in GLP / GMP-wizard voor prestaties validatie en auditing

UV-VIS-spectrofotometrie is een chemische analysetechniek waarbij de concentratie van een bepaalde stof in een te analyseren monster bepaald wordt door de absorptie van zichtbaar licht of van ultraviolet licht te meten.

Sommige chemische verbindingen hebben de eigenschap dat zij licht van een bepaalde golflengte van het spectrum absorberen. De concentratie van zo'n verbinding in een mengsel kan bepaald worden door de absorbantie (of extinctie) te onderzoeken van monochromatisch licht van de juiste golflengte.
Technex levert zowel UV als UV-VIS systemen, voor algemene en voor life science toepassingen zoals nucleic zuur, eiwitten en bacteriële culturen.

Deel dit bericht:
Measure and move forward
Waygroup