Nieuws

Attension (a member of Biolin Scientific group) introduceert de Theta QC

Attension (a member of Biolin Scientific group) introduceert de Theta QC

07 januari 2014

NIEUW: handheld Theta QC van Attension (a member of Biolin Scientific) voor kwaliteitscontrole van verven, coatings, inkt, papier, verpakking en halfgeleiders d.m.v. contacthoekmetingen.

ATTENSION (member of Biolin Scientific) introduceert de Theta QC, een draagbare contacthoekmeter voor snelle, betrouwbare, nauwkeurige en gemakkelijke kwaliteitscontrole metingen van oppervlakteeigenschappen en oppervlaktebehandelingen. De Theta QC´s worden gebruikt om de kwaliteit van verven, coatings, inkt, papier, verpakking en halfgeleiders te waarborgen en kan worden ingezet vóór en na een behandeling. Theta QC is de eerste volledige draadloze standalone en handheld contacthoekmeter!

De Theta QC kan snel en op wetenschappelijke wijze uw oppervlakte controleren op homogeniteit, bevochtigbaarheid, hechting, bedrukbaarheid, oppervlakte vrije energie (Surface Free Energy), (ad)sorptie en reinheid.
Tevens kan de Theta QC worden gebruikt om de vloeibare interactie met substraten te karakteriseren; is het bijvoorbeeld mogelijkheid om kunststoffolies of andere substraten te bedrukken met een inkt, coating of verf?

Deel dit bericht:
Measure and move forward
Waygroup