Ineltec

Ineltec

“Technology, research and innovation are the basis to create reliable and accurate equipment.”

Ineltec heeft meer dan 20 jaar ervaring in haar sector en heeft meer dan 5.000 geïnstalleerde testoplossingen in de hele wereld. Dit kunnen zij doen doordat zij de mogelijkheid hebben de klant iedere testoplossing te bieden die zij wenst.

Elk project start met een uitgebreide analyse van alle details om tot pasklaar antwoord te komen, dit is volgens Ineltec de meest efficiënte en betaalbare manier.

Ineltec is er enorm trots op dat de klanten uit diverse industrieën hen als experts beschouwen op het gebied van op maat testoplossingen en het oplossen van allerlei uitdagingen hoe complex ook deze ook mogen zijn.

Het productassortiment bestaat uit vele verschillende soorten testkamers, groot of klein. Zij ontwikkelen temperatuurkamers, klimaatkamers, Thermal Shock Chambers, zout-sproeikasten, stof en regenkamers, zelfs een wind-regenkamer behoort tot de mogelijkheden.
Ook op het gebied van Testmachines zijn zij specialist. Zo maken zij vermoeidheidmachines, duurtestmachines, rupture en bursting machines. Kortom een zeer breed compleet pakket aan testmogelijkheden.

Deel uw probleemstelling/gewenste proefopstelling met ons en dan kunnen wij samen met Ineltec een oplossing bieden.

Measure and move forward
Waygroup