Skyray Instrument

Het Chinees-Amerikaanse Skyray is opgericht in 1990 en levert al ruim 20 jaar een breed pakket van XRF instrumenten met een zeer aantrekkelijke prijs/kwaliteitsverhouding. Inmiddels is Skyray 's werelds marktleider voor wat betreft het aantal geleverde systemen.

Skyray is ISO9001 gecertificeerd en zowel de portable systemen als laboratorium-instrumenten zijn CE gecertificeerd. De nauwkeurige en robuuste detector in de Skyray systemen is dezelfde als die is toegepast in de succesvolle Mars Exploration Rover. De Skyray XRF systemen bieden ongeëvenaarde snelheid, nauwkeurigheid en bedieningsgemak voor kwaliteitscontrole en materiaalkarakterisatie van elektronica, kunststoffen, rubbers, textiel, brandstoffen, metalen, edelmetalen, ertsen, mineralen, constructiematerialen, keramiek, voeding, cosmetica, medische componenten, etc.

De Skyray XRF spectrometers zijn in eerste instantie bedoeld voor non-destructieve analyse op elementenniveau van allerlei hoge en lage metaallegeringen, roestvaststaal, gereedschapstaal, chroom-molybdeen staal, titanium- of carbonlegeringen en vele andere metaallegeringen. De werkcurves daarvan zijn reeds voorgeprogrammeerd in de Skyray software. Eigen werkcurves met specifieke metaalsamenstellingen kunnen worden voorgeprogrammeerd. Daarnaast voorziet de Skyray software in een ruime bibliotheek van bekende metaallegeringsamenstellingen, waaruit eenvoudig de alloy grade rolt!

Measure and move forward
Waygroup