Measure and move forward
Zoeken MENU

Binder ultra veilige energie zuinige vriezers tot -86°C

Ultra-lage temperatuur vriezers voor langetermijnopslag bij lage temperatuur

In ultra-lage temperatuur vriezers is langetermijnopslag van monsters bij lage temperatuur mogelijk. De BINDER-apparaten die hierbij een hoge mate aan veiligheid en betrouwbaarheid en zijn geschikt voor biologische, chemische en medische monsters. De supermoderne ultra-lage temperatuur vriezers werken in een temperatuurbereik van -40 °C tot -86 °C en garanderen een constante op de graad precies instelbare lage temperatuur. In de farmaceutische industrie of in de geneeskunde, op het gebied van life science of in de kunststofindustrie, in de levensmiddelenbranche of bij elektronische componenten: de ultra-lage temperatuur vriezers van BINDER kunnen veelzijdig worden ingezet en overtuigen met een betrouwbare prestatie, uitgebreide instelmogelijkheden en niet in de laatste plaats een hoog bedieningscomfort.
Iedere ultra-lage temperatuur vriezer van BINDER beschikt over een meertraps veiligheidsconcept en beschermt betrouwbaar tegen toegang van onbevoegden. Daartoe behoort ook de elektromechanische deursluiting van de apparaten of – afhankelijk van de variant – de toegangscontrole met RFID. De ultra-lage temperatuur vriezers worden met de grootste zorgvuldigheid met behulp van innovatieve technologieën geproduceerd. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende spanningsvarianten en in links of rechts scharnierende deuruitvoering.

Binder_ultra_lage_temperatuur_vriezer_UFV

De nieuwste Binder vriezers worden geleverd met optimale isolatie voor een extreem laag energieverbruik, een milieuvriendelijk koelmiddel en slimme deursluiting. De Binder UFV is leverbaar in capaciteiten van 500 en 700 liter en zijn een veilige en milieuvriendelijkekeuze voor ieder medisch en farmaceutisch laboratorium.

Wij werken o.a. voor