Measure and move forward
Zoeken MENU

Het langdurig opslaan van Covid-19 monsters

gedegen onderzoek

Om gedegen onderzoek te doen hebben deze instituten vele monsters nodig van patienten waarbij het virus is vastgesteld. Na de collectie van de monster dienen deze opgeslagen te worden zodat deze geschikt blijven voor nader onderzoek. DNA en RNA monster blijven het best bewaard voor lange tijd onder omstandigheden ver onder het vriespunt. Tot -80 graden Celsius blijven de monster nog geschikt voor gebruik na ondooien. In combinatie met cryo doosjes is ook de traceerbaarheid van de monsters gegarandeerd.

Binder staat er om bekend dat zij producten van hoge kwaliteit produceert, zo ook de ULT vriezer UF-V 500 en 700.
 

UFV 700
UFV 700

Binder ULT vriezer

De UF-V is een robuuste vriezer met de laagste energieconsumptie in vergelijking tot concurrerende ULT vriezers welke in de markt verkrijgbaar zijn. De UF-V serie heeft geen koelmiddelen die schadelijk zijn voor het milieu  en is gebouwd op een klein platform, zodat de vriezer in elk lab geplaatst kan worden. In combinatie met diverse opties en accessoires biedt Binder een compleet ULT pakket aan.                                                     

 

Belangrijke kenmerken

Capaciteit:
 

Meer weten?

Wilt u meer informatie? Neem contact op met onze productmanager Jeroen Kraan. Telefonisch via 075-6474567 of per mail via

Wij werken o.a. voor

Meer informatie?

Heeft u vragen? Onze productspecialisten helpen u graag.

Stel ons een vraag