Measure and move forward
Zoeken MENU

Linkam LINK software, waarom zo uniek?

Neem de controle over uw experiment.

Linkam's LINK-software voor Windows is ontworpen voor gebruik met T96 (en T95) controllers. LINK heeft een reeks modules beschikbaar, waaronder Image Capture , TASC (Thermal Analysis by Surface Characterization), uitgebreide metingen en 21 CFR 11. 

Koppel nu je besturingssysteem en software voor het vastleggen van afbeeldingen!


Waarom LINK?

Om meer uit je Linkam-stage te halen, voeg je een van de LINK-beeldverwerkingsystemen toe om automatisch beelden van het monster op te nemen tijdens het experiment. Door beeldverwerking aan je systeem toe te voegen worden de mogelijkheden ervan aanzienlijk verbeterd, zodat je wijzigingen in de fysieke kenmerken van je materiaal, zoals kleur, grootte en vorm, direct kunt volgen en analyseren. 
LINK ondersteunt alleen de Linkam T96-, T95- en CSS450-controllers en is een 64-bits applicatie die compatibel is met Windows10 64-bits.

Upgrade

Als je een T95-controller hebt en LinkSys32 gebruikt, waarom zou je dan niet upgraden naar LINK? Met extra functies en 64-bits Windows-ondersteuning is dit een goed moment om te upgraden. De nieuwe vijfpunts-temperatuurkalibratie maakt het gemakkelijker dan ooit om ervoor te zorgen dat je gegevens kloppen. Stap voor stap controle van parameters zoals vacuüm, vochtigheid of trekkracht maakt zelfs de meest complexe experimenten eenvoudig op te zetten. Al de LinkSys32-gegevens kunnen in LINK worden geïmporteerd. 
Neem contact op met Linkam  of met Technex voor meer informatie over het upgraden van de LinkSys32.

Wij werken o.a. voor

Meer informatie?

Heeft u vragen? Onze productspecialisten helpen u graag.

Stel ons een vraag