Measure and move forward
Zoeken MENU

Welke beperkingen heeft uw bestaande trek/drukbank?

LD50 trekbank
LD50 trekbank

Ametek LD serie. De nieuwe generatie Dubbel Koloms trek/drukbanken!

Zie hier de nieuwe generatie Dubbel Koloms Testmachines !

Met trots presenteren wij een nieuwe lijn van Lloyd Instruments. De LD-serie dubbel koloms materiaal testmachines bestaat uit vijf nieuwe modellen: LD5, LD10, LD30, LD50 en LD100.

Extra brede testruimte
De nieuwe krachtige LD-serie is ideaal voor materiaal testen tot 100 kN voor vele verschillende materialen zoals plastic, rubber, metaal, hout en verpakking. De machine beschikt over een extra brede testruimte van 452 mm in combinatie met een Crosshead verplaatsing van 1070 mm, de verlengde versie heeft een Crosshead verplaatsing van 1669 mm.
Dit maakt dat de LD-serie één van de grootste testruimtes heeft in de markt!

Superieure nauwkeurige verplaatsing
Een frequentieregelaar gekoppeld aan voorgespannen spindels zorgen voor een superieure nauwkeurigheid van de verplaatsing.

Geautomatiseerd testen
De LD-serie is uitermate geschikt voor geautomatiseerd testen. Een CANBUS-interface zorgt voor een snelle, nauwkeurige communicatie tussen de testmachine en gekoppelde accessoires zoals bijvoorbeeld extensometers en/of temperatuurkamers en/of barcode scanners.

NexygenPlus Software
De nieuwe LD-serie werkt met het bekende complete softwarepakket NexygenPlus. Hiermee kunnen testen ontwikkeld en uitgevoerd  worden, maar ook analyse of automatische export of rapporten gedaan worden.

Voor meer informatie: Doeke Jan van der Meulen, 075 647 45 67, djvdmeulen@technex.nl

Wij werken o.a. voor