Measure and move forward
Zoeken MENU

Nieuwe Tablet voor Lloyd LD Serie

Lloyd Instruments introduceert een nieuwe tablet voor gebruik met zijn LD-serie materiaaltestmachines met een capaciteit van 5 tot 100 kN. De tablet is ontworpen voor gebruikers die op zoek zijn naar een eenvoudige, betrouwbare, digitale materiaaltestoplossing waarbij geen computer vereist is.

Wanneer de tablet wordt gecombineerd met één van de LD Series-materiaaltesters van Lloyd Instruments, wordt de machine omgezet in een zelfstandige testmachine die alle gegevens rechtstreeks in de tablet laadt. De 2-in-1 functionaliteit van de tablet biedt de gebruiker de flexibiliteit om de tablet direct op de testmachine te plaatsen of los te koppelen naast de machine.
 
Met een intuïtieve interface en snelle testfunctionaliteiten - zoals het definiëren van specifieke tests als favorieten op het opstartscherm - is het opzetten van een test, het selecteren van testcycli  en het exporteren van resultaten zeer eenvoudig.
 
 

Screenshot van de Lloyd tablet
Screenshot van de Lloyd tablet

De 13-inch tablet heeft een gemakkelijk leesbaar kleuren touchscreen en is ideaal voor routinetoepassingen waarbij het meten van piekbelastingen en breukbelastingen vereist is.
 
Testresultaten kunnen worden bekeken als een grafiek of in tabelvorm met meerdere testresultaten. De resultaten worden automatisch opgeslagen, zodat de gebruiker ze op een later tijdstip kan oproepen om een batchrun te analyseren of door te gaan.
 
Testresultaten kunnen worden geëxporteerd naar zowel pdf- als .csv-bestanden. Gegevensopslag kan eenvoudig intern of op een externe server worden gedaan, wat zorgt voor efficiënte procedures voor het documenteren van testopbrengst, productkwaliteit en prestaties

Lloyd Instrument

Lloyd Instruments is een merk van AMETEK Sensors, Test & Calibration en biedt een uitgebreid assortiment materiaaltestapparatuur voor het testen van veren, plastic, rubber, metaal, medische hulpmiddelen, geneesmiddelen, verpakkingsmiddelen en voeding.
 

Wij werken o.a. voor

Meer informatie?

Heeft u vragen? Onze productspecialisten helpen u graag.

Stel ons een vraag