Measure and move forward
Zoeken MENU
Linkam Optische DSC en microscoop hot stages

Linkam Optische DSC en microscoop hot stages

Thermische analyse door structurele karakterisering (TASC) combineert Differentiële Scanning Calorimetrie (DSC) en lichtmicroscopie om een krachtige techniek te verschaffen voor het karakteriseren van polymeren, farmaceutica en andere materialen.

De Linkam Optische DSC450 stage is ontwikkeld voor diegenen die de overgangstemperaturen en enthalpie-veranderingen van hun monsters willen meten, en hierbij tegelijktertijd willen zien met een microscoop wat er precies gebeurt met het sample. Met de DSC450 kan de gebruiker thermische en glasovergangen meten van een breed scala aan stoffen, terwijl hij de temperatuur nauwkeurig regelt van -180°C tot 450°C. De atmosfeer van de stage kan ook worden geregeld.

Het ontwerp maakt de montage van de DSC-stage op een microscoop mogelijk, waardoor beeld- en tijdsopname van sample overgangen met een hoge resolutie mogelijk wordt.  Het systeem is voorzien van een T96-controller, LINK-software en optionele Digital Imaging en Thermal Analysis door Structural Characterization (TASC) modules. Voor temperaturen tot -180°C is de LNP96-stikstofkoeler beschikbaar.

Naast de DSC450 stage zijn er microscoop hot stages beschikbaar voor temperaturen tussen -196°C en 1500°C.

De Linkam TST350 Tensile Stage maakt het mogelijk om trektesten uit te voeren tot 200 N bij temperaturen van 196°C tot 350°C onder een geregelde gasatmosfeer. Een vochtgenerator kan de relative vochtigheid regelen tussen 10 en 90% tot 85°C. Tijdens de meting worden de microscoopbeelden vastgelegd.

De Linkam CSS450 Optical Shearing System stelt de gebruiker in staat om de complexe reologie van vloeistoffen te onderzoeken on der microscoop, waarbij de temperatuur kan worden geregeld tussen -50°C en 450°C en de shear snelheid kan wordn gevarieerd. De afstand tussen de platen is instelbaar tussen 5 en 2500 um, de snelheid van de verandering van de plaatafstand kan ook worden ingesteld.

Downloads

BrochureLinkamDSC450.pdf
pdf 1706,66kb

Vul onderstaand formulier in om BrochureLinkamDSC450.pdf te downloaden.

U heeft niet alle verplichte velden ingevuld
AThermalAnalysisTechniqueThatCombinesDifferentialScanningCalorimetryandLightMicroscopy.pdf
pdf 351,67kb

Vul onderstaand formulier in om AThermalAnalysisTechniqueThatCombinesDifferentialScanningCalorimetryandLightMicroscopy.pdf te downloaden.

U heeft niet alle verplichte velden ingevuld
LINKSoftwareandModules-LinkamProductBrochurev101.pdf
pdf 1647,99kb

Vul onderstaand formulier in om LINKSoftwareandModules-LinkamProductBrochurev101.pdf te downloaden.

U heeft niet alle verplichte velden ingevuld

Meer informatie?

Bel of email naar:

+31756474567


contactformulier

Wij werken o.a. voor

Meer informatie?

Heeft u vragen? Onze productspecialisten helpen u graag.

Stel ons een vraag