Measure and move forward
Zoeken MENU

Spuitgieten met zeer nauwe toleranties

Koninklijke Philips Nederland is een gediversifieerd technologiebedrijf dat het leven van mensen wil verbeteren door zinvolle innovaties op het gebied van gezondheidszorg, consumentenlevensstijl en verlichting. Het bedrijf is marktleider op het gebied van cardiologische zorg, acute zorg en zorg voor thuis, energiezuinige verlichtingsoplossingen en nieuwe verlichtingstoepassingen, en op het gebied van scheerapparaten, haartrimmers en mondverzorgingsproducten. 

philipsshaver

Philips heeft de vaste wil duurzaamheid te integreren in elk aspect van hun wereldwijde organisatie. Onderdeel hiervan is het "groen produceren", waarbij tijdens het spuitgieten een minimum aan afval wordt geproduceerd. Om die reden worden - in plaats van koude-tak aanspuitingen - zo veel mogelijk hotrunners toegepast. Bij diverse vol-hotrunner matrijzen is de balancering en uniforme vulling een belangrijk thema en heeft Philips meerdere Priamus hotrunner-balanceersystemen ingezet.
 
Voor meercomponenten toepassingen gebruikt Philips al ruim 12 jaar de Priamus FILL hotrunner balanceer systemen. Ook bij de productie van keramische onderdelen voor HID lampen en bij de productie van LSR (vloeibare siliconen rubbers) worden Priamus FILL hotrunnerbalanceersystemen aangewend. Meer informatie vindt u in het artikel in het vakblad Kunststoffe. 

phlilipskunststoffe

Producten

Spuitgietoptimalisatie systemen

Spuitgietoptimalisatie systemen

Wij leveren technologie die u kan helpen bij het spuitgieten van producten van een constante hoge kwaliteit, m...

lees meer
Melt Flow Index

Melt Flow Index

MFI instrumenten voor het exact bepalen van de vloei van thermoplasten, ofwel de Melt Flow Rate (MFR of M...

lees meer
Thermische Analyse

Thermische Analyse

Bij thermische analyse wordt gekeken naar de fysische veranderingen die het gevolg zijn van het aanleggen van ...

lees meer

Bekijk alle cases

Andere cases

Meer cases

Wij werken o.a. voor

Meer informatie?

Heeft u vragen? Onze productspecialisten helpen u graag.

Stel ons een vraag