Measure and move forward
Zoeken MENU

Vacature technisch- en commercieel medewerker

Vanwege uitbreiding van ons bedrijf zoeken wij een:

Technisch- en commercieel medewerker – Elektronica/Werktuigbouw (m/v)

Een veelzijdige job en een mooie opstapfunctie voor een jonge HBO-er of een prachtige carrière stap voor een Mbo opgeleide engineer!

Bedrijfsprofiel

Technex te Wormerveer is een gespecialiseerde en zelfstandige onderneming op het gebied van geavanceerde industriële meetapparatuur en laboratoriuminstrumenten. Als één van de belangrijkste importeurs van Mechanische Beproevings- en Testapparatuur, zijn wij een professionele en klantgerichte partner voor klanten zoals KLM-Air France, ASML, Philips, Shell, TNO, DSM, Akzo Nobel, Unilever, Tata Steel, diverse onderzoeksinstellingen en universiteiten in de Benelux. Technex is ambitieus en gedreven.

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een service- en relatiebeheerder, die zich thuis voelt in een klein en ambitieus team. En die het serviceniveau voor onze relaties in Nederland naar een hoger kwaliteitsniveau kan brengen. 

Functie omschrijving

• After-sales service; preventief onderhoud, kalibreren, het verhelpen van storingen en het testen van apparatuur.
• In bedrijfstellen van nieuwe apparatuur en het instrueren van de gebruikers.
• Het geven van softwaretrainingen.
• Je bent ongeveer vier dagen per week naar klanten in heel Nederland en je beheert en onderhoudt de contacten met de relaties op een prettige en servicegerichte manier.
• Vanuit kwaliteitsmethodieken ontwikkel je adequate service oplossingen.
• Het ontwikkelen van concepten, methodieken en strategieën om verdere invulling te geven aan de (inter)nationale Technex service en After Sales.

Functie eisen

• Mbo Electronica of Werktuigbouwkunde met aantoonbaar minimaal 4 jaar ervaring in een soortgelijk bedrijf, of een technische Hbo opleiding met de ambitie om vanuit de praktijk door te groeien naar een managersfunctie.
• Diploma koelinstallaties Categorie I (Diploma STEK-monteur) is wenselijk.
• Je ziet het als een sport om service als meerwaarde aan te bieden.
• Je bent instaat te communiceren in het Engels (woord en geschrift) en Nederlands.
• Je kunt omgaan met computersystemen, Windows™ MS Office (Word, Excel etc.).
• Je toont initiatief, bent enthousiast en schept plezier in het vinden van oplossingen samen met onze klanten. 

Technex biedt

Wij bieden een zelfstandige en afwisselende functie binnen een kleinschalig ambitieus bedrijf. Je kunt rekenen op een gedegen interne/externe opleiding en ondersteuning, een goed salaris, een auto van de zaak en gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden. Bij Technex heerst een open werksfeer met korte communicatielijnen.

Interesse? Wij ontvangen graag je sollicitatiebrief of e-mail voorzien van CV! Je kunt deze sturen naar info@yellowb.nu.
Voor inlichtingen over de functie kun je contact opnemen met de directeur van Technex de heer Doeke Jan van der Meulen, +31 (0)75 – 6474567. Of neem een kijkje op onze site www.technex.nl

Service- en relatiebeheerder – Elektronica/Werktuigbouw (m/v)
Service- en relatiebeheerder – Elektronica/Werktuigbouw (m/v)

Andere cases

Oppervlaktespanning bij staalproductie

Oppervlaktespanning bij staalproductie

Tata Steel in IJmuiden produceert met ongeveer 9000 mensen ieder jaar meer dan 6,5 miljoen ton hoogwaardig en bekleed staal in de vorm van rollen. Binnen Tata worden meerdere instrumenten van Technex ...
lees meer
Akzo kiest Netzsch DSC

Akzo kiest Netzsch DSC

Akzo Nobel Functional Chemicals, producent van chemische tussenproducten en performance chemicals, kiest de Netzsch DSC voor veiligheidsonderzoek
lees meer
Meer cases

Wij werken o.a. voor