Measure and move forward
Zoeken MENU
Hesse HSM Heating Stage Microscope

Hesse HSM Heating Stage Microscope

De Hesse Heating Stage Microscope is ontwikkeld voor analyse van het gedrag van een breed scala van materialen tot zeer hoge temperaturen. De meetmethode is gebaseerd op thermo-optische analyse.

Hesse_heating_microscope

De software controleert zowel de hardware en de software functies; de gebruiker kan zich volledig richten op de monsters, de analyse en evaluatie. De silhouetten van een testobject worden voortdurend geanalyseerd, terwijl het wordt verwarmd in een compacte buisoven: De zogenaamde karakteristieke temperaturen beschrijven smeltgedrag van as volgens de normen op basis van deformatie/vervorming, aanvang van de krimp, bol vorming, halve bol en vloei temperatuur.

Deze karakteristieke temperaturen betreffen geometrische vormen die het sample aanneemt, terwijl het wordt
verwarmd, verzacht en gesmolten. De automatische beeld verwerkings software EMI III die bij de verhittings microscoop wordt geleverd berekent de karakteristieke temperaturen volgens de internationale normen: DIN 51730, ISO 540, CEN / TS 15370 en CEN / TR 15404, gebruikmakend van bewezen succesvolle en vaste algoritmen. Met deze software kan in een korte tijd nauwkeurige, reproduceerbare resultaten worden verkregen, onafhankelijk van de persoon die de metingen uitvoert.
Dilatometrische curves worden gecreëerd voorbij het verwekingspunt. Tevens bestaat de mogelijkheid om smeltgedrag, benatting en meting van contacthoek of oppervlaktespanning te meten.

Downloads

BrochureHeatingMicroscope.pdf
pdf 1588,01kb

Vul onderstaand formulier in om BrochureHeatingMicroscope.pdf te downloaden.

U heeft niet alle verplichte velden ingevuld

Meer informatie?

Bel of email naar:

+31756474567


contactformulier

Wij werken o.a. voor

Meer informatie?

Heeft u vragen? Onze productspecialisten helpen u graag.

Stel ons een vraag