Measure and move forward
Zoeken MENU
Netzsch DSC Differential Scanning Calorimeter

Netzsch DSC Differential Scanning Calorimeter

Karakteriseer alle fysische en chemische processen die relatie hebben met thermische effecten met de Netzsch Differential Scanning Calorimeter. 

Technex biedt diverse Netzsch DSC modellen aan, in een temperatuur gebied van -180°C tot 1750°C. Met diverse modellen en accessoires kunnen praktisch alle materialen worden geanalyseerd.

De Netzsch DSC 214 Polyma is een compleet nieuw concept. Ontwikkeld speciaal voor de karakterisatie van polymeren, kunststoffen, rubbers. De integrale benadering bestaat niet alleen uit het DSC instrument, maar omvat het totale analytische proces van sample preparatie tot automatische evaluatie.

De Netzsch DSC 204 F1 Phoenix® is onze premium DSC voor een temperatuur range van -180°C tot 700°C. Deze DSC verenigt uitstekende prestaties met maximale flexibiliteit. Gekoppeld aan een UV bron (Photo-DSC 204 F1 Phoenix®) kan UV uitharding worden onderzicht van verf, coatings kleefstoffen en harsen.

Met de Netzsch DSC 204 HP Phoenix® zijn metingen onder vacuum en onder hoge druk mogelijk, tot maximaal 150 bar.

De Netzsch DSC 404 F1 Pegasus® en DSC 404 F3 Pegasus® zijn twee versies voor de exacte bepaling van specifieke warmte en calorische effecten, in het bijzonder in het hoge temperatuur gebied.

Netzsch DSC 214 Polyma
Netzsch DSC 214 Polyma

Unieke eigenschappen

Leverancier


 

netzsch logo

Netzsch Gerätebau in Selb is al ruim 60 jaar een gerenommeerde fabrikant van thermische analyse instrumenten voor het analyseren en karakteriseren van grondstoffen en producten. De instrumenten worden toegepast voor research, ontwikkeling en kwaliteitscontrole in een extreem breed temperatuurbereik van -260°C …+2800°C

Netzsch Gerätebau maakt deel uit van de Netzsch groep, die wereldwijd meer dan 3000 medewerkers heeft. Netzsch Gerätebau heeft de afgelopen jaren een flinke groei doorgemaakt waardoor Netzsch de grootste producent van thermische analyse apparatuur in Europa is geworden.
Technex vertegenwoordigt sinds 1970 de systemen van Netzsch Geratebau in Nederland. Deze langdurige relatie staat borg voor een grondige kennis van de instrumenten en toepassingen. Onze klanten kunnen dus altijd rekenen op een deskundig en klantgericht advies. Onze eigen service-afdeling draagt zorg voor de installatie en de training. 

Downloads

BrochureNetzschDSC214Polyma2017.pdf
pdf 1897,53kb

Vul onderstaand formulier in om BrochureNetzschDSC214Polyma2017.pdf te downloaden.

U heeft niet alle verplichte velden ingevuld
BrochureDSC204F1Phoenix2017.pdf
pdf 2875,07kb

Vul onderstaand formulier in om BrochureDSC204F1Phoenix2017.pdf te downloaden.

U heeft niet alle verplichte velden ingevuld
BrochureaccessoriesDSCTGASTA.pdf
pdf 9851,39kb

Vul onderstaand formulier in om BrochureaccessoriesDSCTGASTA.pdf te downloaden.

U heeft niet alle verplichte velden ingevuld

Meer informatie?

Bel of email naar:

+31756474567


contactformulier

Wij werken o.a. voor

Meer informatie?

Heeft u vragen? Onze productspecialisten helpen u graag.

Stel ons een vraag