Measure and move forward
Zoeken MENU
Stereo Microscopen

Stereo Microscopen

Optische meetapparatuur voor onderzoeksdoeleinden. Nauwkeurig bepalen van afmeting, vorm en plaats met behulp van een microscoop en aanverwante accessoires.

Wanneer nauwkeurig naar monsters gekeken moet worden, wordt bijna altijd gebruikt gemaakt van een microscoop. Natuurlijk zijn microscopen te vinden in laboratoria die zich in de Science bevinden, maar meer en meer worden stereo microscopen in combinatie met een camera en uitgebreide software toegepast in de industrie. Nikon Metrology is de technologische marktleider op het gebied van vison en meetapparatuur voor bepaling van oppervlakken, afmetingen, vormgeving, maatvoering en (maat)toleranties.

Nikon stereo microscoop SMZ745T
Nikon stereo microscoop SMZ745T

Nikon is actief in het segment van vision en optisch meten, zij ontwerpen en fabriceren in eigen beheer verschillende (meet)microscopen voor bepaling van oppervlakken, afmetingen, vormgeving, maatvoering en maatvoeringen volgens de zogenaamde contactloos meetmethode.

Nikon heeft verschillende modellen stereo microscopen. Beginnend bij de eenvoudige SMZ-2 microscoop, via de al geavanceerdere SMZ745T die met camera en software kan werken, tot aan de top modellen SMZ-18 en SMZ-25.

Greenough modellen

  • SMZ 745 (zoom ratio 7.5:1)
  • SMZ 745T (zoom ratio 7.5:1)
  •  SMZ 445 (zoom ratio 4.4:1)
  • SMZ 460 (zoom ratio 4.3:1)

Parallel-optics modellen

  • SMZ 25 (zoom ratio 25:1)
  • SMZ 18 (zoom ratio 18:1)
  • SMZ1270 (zoom ratio 12.7:1)
  • SMZ1270 (zoom ratio 12.7:1)
  • SMZ 800N (zoom ratio 8.3:1)

Een grote stap voorwaarts in stereo-microscopie

De SMZ-25 en SMZ-18 stereo microscopen betekenen een belangrijke doorbraak in stereo microscopie met hun groot zoombereik, super scherpe optica, modulariteit en groot gebruiksgemak. Deze nieuwe stereo microscopen hebben een breed toepassingsbereik van eenvoudige stereo-beelden tot de meest gesofisticeerde observatie.
Een innovatief optisch systeem “Perfect Zoom Optics” levert de allereerste microscoop met een 25:1 zoombereik. Zelfs met een objectief met factor 1x kan een 35mm voorwerp geobserveerd worden in zijn geheel of tot op microscopisch detail.

Downloads

StereoscopicMicroscope.pdf
pdf 9277,22kb

Vul onderstaand formulier in om StereoscopicMicroscope.pdf te downloaden.

U heeft niet alle verplichte velden ingevuld

Meer informatie?

Bel of email naar:

+31756474567


contactformulier

Wij werken o.a. voor

Meer informatie?

Heeft u vragen? Onze productspecialisten helpen u graag.

Stel ons een vraag