Measure and move forward
Zoeken MENU
Universele Hardheidstesters

Universele Hardheidstesters

De universele testers bestrijken een breed scala aan testbelastingen en meetprocedures.

Universele hardheidstesters zijn in feite hybride instrumenten die de gebruiker in staat stellen Rockwell, Vickers, Knoop en Brinell hardheidstests te maken volgens de toepasselijke ISO, ASTM en JIS-normen, met één enkele machine. De meeste testers zijn alleen geschikt om 1 soort schaal te meten, in sommige toepassingen is het praktisch wanneer meerdere schalen tot de mogelijkheid behoren.

Innovatest NEMESIS 9100 universele Hardheidsmeter
Innovatest NEMESIS 9100 universele Hardheidsmeter

Innovatest heeft de grootste range aan universele hardheidstesters in de wereld. Voor elk budget hebben zij een testopstelling.

De Verzus 700 serie beschikken over een stijf C-frame in combinatie met een load cell en precisiekracht-actuator garanderen de beste GR & R-resultaten ooit gezien op Rockwell hardheidsmeters.

De Nexus 7501 en 8000 serie kunnen voor alle hardheidstesten volgens norm (Rockwell, Superficial Rockwell, Brinell, Vickers and Knoop) worden gebruikt. Bovendien zijn deze machines geschikt om de hardheid (Ball indrukking) te bepalen van thermoplastics en ook het volgen van de nieuwe Vickers en Brinell diepte procedures.

De Nexus 8000XL serie kan alle gebruikelijke hardheidstest krachten aan tussen 1 kgf tot aan 3000 kgf. Deze testen zijn volgens de normen DIN, ISO, ASTM en JIS. Deze tester bevat hoog kwalitatieve mechanische componenten en werkt volgens het loadcell, closed loop force feedback principe. In combinatie met het Impressions software programma ontstaat de meest veelzijdige automatische universele hardheidstester.

De Nemesis 9000 serie vertegenwoordigt de laatste generatie topklasse universele hardheidstesters van Innovatest. Een multifunctioneel modern testinstrument, innovatieve technologie bedoeld voor nauwkeurige mechatronische componenten. De HD kwaliteit beeld zorgt voor een onbeperkt toepassingsgebied.

De Nemesis 9100 serie is de meest uitgebreide complete revolutionaire universele hardheidstester van Innovatest. In de ultieme configuratie en meest geavanceerde uitvoering biedt deze machine een volledig automatisch geavanceerd coördinatenpatroon, laspatroon en eigen stijl van metalen en plastic onderdelen in een van de hardheidsschalen. Een werkstuk van 4000 kg kan prima hierop getest worden. 

Downloads

LeafletVERZUS700AS.pdf
pdf 1111,81kb

Vul onderstaand formulier in om LeafletVERZUS700AS.pdf te downloaden.

U heeft niet alle verplichte velden ingevuld
LeafletNEXUS7501.pdf
pdf 10188,8kb

Vul onderstaand formulier in om LeafletNEXUS7501.pdf te downloaden.

U heeft niet alle verplichte velden ingevuld
LeafletNEXUS8000.pdf
pdf 11676,57kb

Vul onderstaand formulier in om LeafletNEXUS8000.pdf te downloaden.

U heeft niet alle verplichte velden ingevuld
LeafletNEXUS8000XL.pdf
pdf 1118,89kb

Vul onderstaand formulier in om LeafletNEXUS8000XL.pdf te downloaden.

U heeft niet alle verplichte velden ingevuld
LeafletNEMESIS9000.pdf
pdf 1870,43kb

Vul onderstaand formulier in om LeafletNEMESIS9000.pdf te downloaden.

U heeft niet alle verplichte velden ingevuld
LeafletNEMESIS9100.pdf
pdf 4588,7kb

Vul onderstaand formulier in om LeafletNEMESIS9100.pdf te downloaden.

U heeft niet alle verplichte velden ingevuld

Meer informatie?

Bel of email naar:

+31756474567


contactformulier

Wij werken o.a. voor

Meer informatie?

Heeft u vragen? Onze productspecialisten helpen u graag.

Stel ons een vraag