Measure and move forward
Zoeken MENU
Digitale handheld krachtmeters

Digitale handheld krachtmeters

Chatillon, hoogwaardige nauwkeurige digitale handheld krachtmeters tot 2500 N

Indrukwekkende handheld krachtopnemers die voldoen aan de steeds zwaarder wordende eisen van de industrie voor snelle data verzameling en korte test cycles. Deze krachtige en gebruiksvriendelijke portable force gauges zijn ontworpen voor praktisch handzaam gebruik, maar zijn ook te monteren op teststatieven. Zij zorgen voor nauwkeurige metingen die worden vereist in kwaliteits omgevingen waardoor de kracht of functionaliteit van een product of onderdeel vastgesteld kan worden.

DFE II Handheld krachtmeter
DFE II Handheld krachtmeter

Chatillon digitale handheld krachtopnemers zijn verkrijgbaar in drie verschillende modellen, DFX – DFE - DFS. Deze modellen verschillen onderling in nauwkeurigheid, in resolutie, maximale kracht, data snelheid, export mogelijkheid via USB en opslag capaciteit. Met deze instrumenten kan zowel een drukkracht als trekkracht worden aangegeven. De digitale krachtmeters zijn zowel leverbaar met ingebouwde krachtcellen als met externe kracht en momentopnemers. De slimme uitleesunit herkent automatisch welk type en welk bereik opnemer is aangesloten.

Topkwaliteit voor vele jaren probleemloos gebruik. De uitleesunit is bijzonder betrouwbaar en bedrijfszeker door de robuuste aluminium behuizing en het slijtvaste rubberen keypad. Na volledig opladen kan tot 30 uur worden gemeten zonder netvoeding. Na verloop van tijd schakelt het instrument zichzelf uit waardoor de oplaadbare accu gespaard blijft.

Multifunctioneel display. Het extra grote, goed afleesbare display toont de actuele kracht (moment) of piekkracht (piekmoment) en de richting van de kracht (moment rechtsom of linksom). U kunt kiezen voor een uitlezing in Newton, kg, g, lbs, oz. (Nm, kg.cm, g.cm, in.lb, in.oz). Indien gewenst kan het display elektronisch omgedraaid worden. De bediening is eenvoudig via 'intelligente' keuzemenu´s en handige functietoetsen.

Kenmerken:

Downloads

Meer informatie?

Sjaak Koning

+31756474567
 

ask a question

Wij werken o.a. voor