Measure and move forward
Zoeken MENU
3D Line Confocal Scanners model UULA2

3D Line Confocal Scanners model UULA2

FocalSpec 3D Line Confocal Scanner UULA 2 is een geautomatiseerd optische 3D beeld en metrologie systeem die op micron niveau zeer nauwkeurige metingen ( ruwheid, glans, kras, insluiting en hot en cold seal) op alle materialen kan verrichten. FocalSpec 3D Line Confocal Scanner UULA 2 is een stand-alone systeem (roterende stage en motorized verticale beweging) en worden gebruikt in “state-of-the-art” R&D, productie en kwaliteitscontrole laboratoria.

De Line Confocal Imaging (LCI) van FocalSpec is een unieke en wereldwijd gepatenteerde meettechnologie die door FocalSpec ontwikkeld is om de tekortkomingen van de klassieke en bestaande technologieën te overbruggen.
Met de hulp van LCI technologie kunnen onze klanten allerlei metingen uitvoeren om de gewenste look & feel maar ook de juiste kwaliteit te krijgen voor hun producten.

De FocalSpec 3D Line Confocal Scanner UULA zijn voor velen branches geschikt en worden gebruikt in o.a. automotive (PVB film voor autoramen), bouw (PVB film voor ramen), kabel (ruwheid), electronica-mobiele telefonie (componenten aanwezig) en medisch (verpakking - seal kwaliteit).

FocalSpec UULA 2 incl. LCI1200 sensor & rotatie tafel
FocalSpec UULA 2 incl. LCI1200 sensor & rotatie tafel

Kenmerken

FocalSpec UULA1 incl. LCI1200 sensor
FocalSpec UULA2 incl. LCI1600 sensor
FocalSpec UULA2 incl. LCI1600 sensor

Downloads

Meer informatie?

Doeke-Jan van der Meulen

+31756474567


contactformulier

Wij werken o.a. voor