Measure and move forward
Zoeken MENU
BD - BF - KB Incubatoren

BD - BF - KB Incubatoren

Nauwkeurige temperatuurregeling van -5 °C tot 100 °C

Met een Binder broedstoof is de hoogste precisie gegarandeerd: de microbiologische incubatoren werken uiterst betrouwbaar, veilig en bieden de beste cultuurcondities voor stabiele incubatieprocessen. Ze garanderen optimale resultaten die in iedere routinetests in een laboratorium reproduceerbaar zijn. Iedere broedstoof overtuigt dankzij de inzet van de modernste technologie in combinatie met een hoge mate aan materiaal- en verwerkingskwaliteit. 
Door de APT.line™-voorverwarmingskamer is een hoge gelijkmatig het in temperatuur gegarandeerd, de temperatuur kan op een tiende graad precies worden ingesteld. Dankzij de desinfectieroutine bij 100 °C biedt iedere BINDER-broedstoof een minimaal contaminatierisico en kan met de roestvaststalen binnenkamer zonder vaste inbouwelementen bijzonder eenvoudig worden gereinigd.

KB-240 Cooling incubator
KB-240 Cooling incubator

Binder biedt broedstoven in verschillende series en modelvarianten aan. Voor iedere toepassing is een passende broedstoof beschikbaar. Als totaaluitruster op het gebied van microbiologische incubatoren onderscheidt het zich met een voortreffelijke kwaliteit en precisie – voor de beste incubatiecondities en resultaten die op ieder moment reproduceerbaar zijn. Binder broedstoven hebben een hoog bedieningscomfort en laten zich zeer eenvoudig bediend en ingesteld worden.

De BD-serie werkt met natuurlijke convectie. Onder de BF-serie heeft Binder broedstoven ontwikkeld die met geforceerde convectie voor een snelle temperatuurcompensatie na het openen van de deur zorgen.
De KT-serie verenigt een superieure performance met een laag energieverbruik door voor het koelen gebruik te maken van een Peltier element. De KB-serie cooling incubatoren maakt voor het koelen gebruik van compressortechnologie. 

Alle (koel)broedstoven van Binder overtuigen door de extreem robuuste en duurzame kwaliteit.

Downloads

BrochureIncubatorBD-BFserie.pdf
pdf 3316,69kb

Vul onderstaand formulier in om BrochureIncubatorBD-BFserie.pdf te downloaden.

U heeft niet alle verplichte velden ingevuld
BrochureCoolingIncubatorKB-KTserie.pdf
pdf 2000,68kb

Vul onderstaand formulier in om BrochureCoolingIncubatorKB-KTserie.pdf te downloaden.

U heeft niet alle verplichte velden ingevuld

Meer informatie?

Bel of email naar:

+31756474567


contactformulier

Wij werken o.a. voor

Meer informatie?

Heeft u vragen? Onze productspecialisten helpen u graag.

Stel ons een vraag