Measure and move forward
Zoeken MENU
Netzsch Nevio serie DSC en TGA

Netzsch Nevio serie DSC en TGA

Karakteriseer alle fysische en chemische processen die relatie hebben met thermische effecten aan farmaceutische producten en grondstoffen, voedingsmiddelen en cosmetica met de Netzsch thermische analyse apparatuur

Technex is distributeur van de Netzsch Nevio serie DSC, TGA en STA instrumenten, die specifiek zijn ontwikkeld voor analyse van fase overgangen en decompositiegedrag van farmaceutische grondstoffen en eindproducten, voedingsmiddelen en cosmetica.

De Nevio systemen zijn leverbaar met Proteus Protect, dit is thermische analyse software die voldoet aan de eisen zoals gesteld in 21 CFR part 11.

De Netzsch DSC 214 Nevio is de snelste heatflux DSC met opwarn en afkoelsnelheden tot 500°C/min en een AutoSampler voor 20 samples.

De Netzsch DSC 204 F1 Nevio is onze premium DSC voor een temperatuur range van -180°C tot 700°C. Deze DSC verenigt uitstekende prestaties met maximale flexibiliteit, door middel van verwisselbare sensoren, verschillende koelsystemen die parallel zijn te gebruiken, een AutoSampler voor 192 samples.

Netzsch_TGA_DSC_Nevio

De Nevio serie TGA en STA systemen zijn leverbaar met balansresolutie van 0,1 ug tot 25 nanogram, opwarmsnelheden tot 1000°C/min, AutoSamplers voor 20 of 192 samples. Alle TGA en STA instrumenten zijn toploading, wat garant staat voor gebruiksgemak en een ideale lage gasflow voor optimale detectie van vrijkomende gassen met behukp van FTIR, QMS en/of GC/MS.

Unieke eigenschappen

Leverancier


 

netzsch logo

Netzsch Gerätebau in Selb is al ruim 60 jaar een gerenommeerde fabrikant van thermische analyse instrumenten voor het analyseren en karakteriseren van grondstoffen en producten. De instrumenten worden toegepast voor research, ontwikkeling en kwaliteitscontrole in een extreem breed temperatuurbereik van -260°C …+2800°C

Netzsch Gerätebau maakt deel uit van de Netzsch groep, die wereldwijd meer dan 3000 medewerkers heeft. Netzsch Gerätebau heeft de afgelopen jaren een flinke groei doorgemaakt waardoor Netzsch de grootste producent van thermische analyse apparatuur in Europa is geworden.
Technex vertegenwoordigt sinds 1970 de systemen van Netzsch Geratebau in Nederland. Deze langdurige relatie staat borg voor een grondige kennis van de instrumenten en toepassingen. Onze klanten kunnen dus altijd rekenen op een deskundig en klantgericht advies. Onze eigen service-afdeling draagt zorg voor de installatie en de training. 

Downloads

NetzschDSCTGANevio.pdf
pdf 3333,17kb

Vul onderstaand formulier in om NetzschDSCTGANevio.pdf te downloaden.

U heeft niet alle verplichte velden ingevuld

Meer informatie?

Bel of email naar:

+31756474567


contactformulier

Wij werken o.a. voor

Meer informatie?

Heeft u vragen? Onze productspecialisten helpen u graag.

Stel ons een vraag