Measure and move forward
Zoeken MENU
Texture Analyzer

Texture Analyzer

Textuur analyseren ! Testen van voedsel, medicijnen, cosmetica, verpakking en andere house en bodycare.

Door de textuur kwaliteiten van voedingsmiddelen te begrijpen, kunnen bedrijven nieuwe producten ontwikkelen en de consistentie van bestaande producten verbeteren en waarborgen. Analyse van de voedseltextuur is ook belangrijk om de effecten van kooktijd en -verwerking, de kwaliteit van de grondstoffen, de houdbaarheid, het effect van voer op vleesproducten en nog veel meer te evalueren.

Lloyd TA1 toepassing

De Texture Analyzer kan op twee manieren worden gebruikt. Ten eerste om de actie van het eten van een product te simuleren waarbij de resultaten van het instrument moeten worden gecorreleerd met vergelijkbare sensorische analyse om de gegevens representatief te maken. Ten tweede kan de testmachine worden gebruikt als een vergelijkingsinstrument om controlenormen voor onderzoeks- en ontwikkelingsprojecten, productie / procesregeling of kwaliteitscontrole in te stellen.

De software beschikt over een complete database met testen volgens norm voor zowel voeding als de (verpakkings) materialen. In combinatie met de juiste probe of gripset wordt een optimaal testinstrument gecreerd waarmee vele verschillende onderzoeken gedaan kunnen worden.
 

Downloads

TA1SpecificationSheet.pdf
pdf 1298,17kb

Vul onderstaand formulier in om TA1SpecificationSheet.pdf te downloaden.

U heeft niet alle verplichte velden ingevuld
LS1MaterialsTestingMachine.pdf
pdf 433,97kb

Vul onderstaand formulier in om LS1MaterialsTestingMachine.pdf te downloaden.

U heeft niet alle verplichte velden ingevuld

Meer informatie?

Bel of email naar:

+31756474567


contactformulier

Wij werken o.a. voor

Meer informatie?

Heeft u vragen? Onze productspecialisten helpen u graag.

Stel ons een vraag