Measure and move forward
Zoeken MENU

FocalSpec

Focalspec Line Confocal Scanners
Focalspec Line Confocal Scanners

FocalSpec Line Confocal Imaging (LCI) systemen
3D Contactloos meetsystemen volgens Line Confocal Imaging (LCI) voor meetkamer, productie en cleanroom.
FocalSpec is een wereldwijd gerenommeerd en innovatief Fins bedrijf dat al jaren voorop loopt in het produceren van hoogwaardige Line Confocal Imaging (LCI) systemen voor verschillende toepassingen en branches (medisch, science, lucht & ruimtevaart, metaal, automotive, verpakking en andere industrieën).
Deze positieve en innovatieve instelling stellen Technex en FocalSpec in staat om aan de meeste eisen en wensen van onze klanten te kunnen voldoen.
Technex heeft in de Benelux een sterke positie door het brede leveringsprogramma, de goed opgeleide medewerkers en de eigen servicedienst. Deze unieke positie heeft bijgedragen in de totstandkoming van het samenwerkingverband tussen FocalSpec en Technex op het gebied van de industriële meettechnieken.
De FocalSpec  Line Confocal Imaging (LCI) systemen zijn een welkome uitbreiding van het leveringspakket. Binnen Technex is een brede ervaring aanwezig op het gebied van materiaalkarakterisatie. Deze kennis staat borg voor een deskundig en klantgericht advies. Continuïteit wordt gewaarborgd door onze eigen serviceafdeling, die jaarlijks enkele honderden meetsystemen onderhoudt en kalibreert.
Waarom een FocalSpec Line Confocal Imaging (LCI) systemen?
Niet alleen om onderdelen te inspecteren, maar om u de juiste informatie te geven om belangrijke (en kostbare) beslissingen te nemen. Moet een onderdeel worden geaccepteerd of worden afgekeurd? Moet het productieproces worden aangepast? Is de machine in staat om het product te maken? Is een nieuwe (productie)machine nodig of een andere instelling? Zijn de toleranties nog marktconform? Welke (extra)kosten zijn hiermee gemoeid? Investeren in geschoold personeel of ……? Ingrijpen in het bedrijfsproces?
Dit zijn heel wat vragen die met een FocalSpec Line Confocal Imaging (LCI) systemen en 3D meetmachine beantwoord kunnen worden en uw bedrijfsprocessen op een positieve manier kunnen beïnvloeden.
Des de kostbaarder de beslissing, des te belangrijker is het om de juiste informatie te hebben!
Voor service, onderhoud en kalibratie bent u bij Technex ook aan het juiste adres!

FocalSpec UULA2 LCI1600
FocalSpec UULA2 LCI1600

Wij werken o.a. voor