Measure and move forward
Zoeken MENU
Meet Microscopen

Meet Microscopen

Voor iedereen die precisie en nauwkeurigheid nodig heeft voor het meten van metalen, plastic en elektronische onderdelen in alle industrieën, maar met name in elktronica en automotive.

Voor deze toepassing heeft Nikon een serie krachtige microscopen speciaal ontworpen en die zijn ontworpen met machinewerktuigkundigen en inspecteurs in gedachten. De MM-serie is compact, licht, nauwkeurig en eenvoudig te gebruiken voor dimensionering en tolerantie.

Meten is weten, optimaal beeld in combinatie met functionele accessoires en software maken de Nikon MM-serie een zeer bruikbaar meetinstrument.

Nikon Meet Microscoop MM800
Nikon Meet Microscoop MM800

De range van meetmicroscopen van Nikon bestaat uit de modellen MM200, MM400 en het topmodel MM800.

De nieuwe MM-200 meetmicroscoop is compact en lichtgewicht met een betaalbare prijs voor iedereen die precisie en nauwkeurigheid nodig heeft voor het meten van een verscheidenheid aan metalen, plastic en elektronische onderdelen in alle industrieën.

De MM-400/800 is eveneens een nieuwe reeks innovatieve meetmicroscopen ontworpen voor industriële metingen en beeldanalyse. Ze integreren belangrijke prestatiekenmerken en leveren complete digitale besturing voor maximale meetnauwkeurigheid in veeleisende industriële omgevingen. De systemen ondersteunen een groot aantal nieuwe en uitgebreide functies, waaronder Nikon's elektronische verbindingshub aansluiting die totale integratie van microscooprandapparatuur biedt en die wordt beheerd door Nikon's EMAX2-metrologiesoftware.

Deze modellen wordt veelal toegepast bij: oppervlakte-analyse, oppervlaktebeoordeling, manueel onderzoek, kunststofproductie, metaalproductie, implantaten / prothesen, mobiele telefoons, scheerapparaten & horloges, micro-elektronica, opto-elektronica, telecom, antennes en optica telescopie.

 

Downloads

MeasuringMicroscopes.pdf
pdf 7807,59kb

Vul onderstaand formulier in om MeasuringMicroscopes.pdf te downloaden.

U heeft niet alle verplichte velden ingevuld

Meer informatie?

Bel of email naar:

+31756474567


contactformulier

Wij werken o.a. voor

Meer informatie?

Heeft u vragen? Onze productspecialisten helpen u graag.

Stel ons een vraag